Skyfol_Cobra_PPF
Védje meg új autóját.
Őrizze meg hosszú ideig új autójának eredeti szépségét világszínvonalú karosszériavédő fóliánkkal.​
Skyfol_Cobra_PPF
STEK DYNOshield
A világ első vízlepergető karosszériavédő fóliája!
Skyfol_Cobra_PPF
STEK DYNOmatt
A matt karosszériavédő fóliák királya!
Skyfol_Cobra_PPF
STEK DYNOblack
Szín és karosszériavédelem egyben!
Skyfol_Cobra_PPF
STEK Telepítői Hálózat
A legprofibb fóliások Magyarországon!
previous arrow
next arrow

A karosszériavédő fóliázás előnyei

Extra tartósság

Mit szólna hozzá ha autója évek múlva is olyan állapotban lenne mint amikor kigördült vele a szalonból? A karosszériavédő fóliával ez most már nem csak álom. A fólia hosszú éveken át védi az autó gyári fényezésének eredeti állapotát, ezért minden nap átélheti az új autóm van érzést. Köszönhető ez annak az anyagnak amiből a karosszériavédő fólia is készült. A poliuretán a világon az egyik legtartósabb, eredendően az űrtechnológiához fejlesztették ki, az építőiparban pedig most is nagy mértékben fordul elő szigetelőanyagként. Egy olyan iparban ahol általában 30-40 évre terveznek és ezért kizárólag tartós megoldásokat keresnek.

Páratlan védelem

A megfelelő védelem nélküli autófényezés előbb vagy utóbb óhatatlanul megsérül. Nagy sebességnél felpattan egy kavics az autópályán, a parkolóban rányitja az ajtót a szomszédos autó tulajdonosa, végig szántja az autó oldalát egy fa belógó ága, esetleg valaki szándékosan karcolja meg szeretett autónk. A karosszériavédő fólia megvédi a fényezést a kőfelverődésektől és egyéb fizikai behatásoktól így rengeteg bosszúságtól és aggodalomtól kíméli meg Önt. Nem kell többé tartania a magas javítási költségektől és autójának jelentős értékcsökkenésétől. Dőljön csak hátra és élvezze a vezetést!

Könnyű tisztíthatóság

Mindannyian átéltük már egy jó alapos autómosás után, hogy bár azt hittük tökéletes munkát végeztünk, a száradás után jól látható foltok maradtak az autó felületén. A karosszériavédő fólia egyik legnagyobb előnye más típusú fóliákkal szemben, hogy tisztítása álomszerű. Köszönhető ez annak, hogy a felülete víztaszító. Ennek a vízlepergető hatásnak az eredménye a lényegesen egyszerűbb tisztítás ugyanis a szennyeződések nem tudnak a karosszériavédő fólia szerkezetébe kerülni. Kímélje meg magát a felesleges kellemetlenségektől, legyen az autó tisztítása gyorsabb és hatékonyabb mint valaha.

Nagy teljesítményű
felületi bevonat

Előfordult már Önnel, hogy miközben próbált valamit feltenni a tetőcsomagtartóra megkarcolta vele autójának fényezését? Esetleg ajtónyitás közben okozott kárt benne? A nanotechnológiás bevonattal kezelt karosszériavédő fóliával többé ezek a veszélyek nem fenyegetik majd Önt. A bevonatnak köszönhetően a fólia nem csak vízlepergető hanem öngyógyító is, így a mikrokarcok, melyek mattítják a felületet eltűnnek belőle, mindig tökéletes fényt kölcsönözve autójának. Sőt van még egy vonzó tulajdonság, nem kell tartania attól évekig, hogy besárgulna, ezzel rontva el autójának megjelenését.

Garantáltan minőségi kivitelezés

A legfőbb célkitűzésünk mindig is az volt az, hogy ügyfeleink, akik a STEK termékei mellett teszik le a voksukat maximálisan elégedettek legyenek. Ennek érdekében régiókra osztottuk fel az országot és minden régióban kineveztünk egyetlen telepítőt aki kizárólagosan a STEK karosszériavédő fóliáit telepítheti. Minden régióban arra a személyre esett a választásunk aki a legjobb az adott területen és neve egyet jelent a profizmussal. Ezzel garantáljuk Önnek is a minőségi kivitelezést, lakjon az ország bármelyik pontján. Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelepp eső regisztrált partnerünkkel, nem fog csalódni!

MIÉRT STEK?

Creation, Innovation, Protection

Innováció

Az elmúlt hat év összes jelentős, karosszériavédő fóliával kapcsolatos fejlesztése a mi nevünkhöz fűződik. Folyamatosan kutatjuk és keressük az új lehetőségeket ami a karosszériavédelemben rejlik. Elsőként mutattuk be többek között a hidrofób, öngyógyuló valamint a színezett karosszériavédő fóliákat is. Sőt, a matt hatású és mintázattal ellátott karosszériavédő fóliákat is mi hoztuk be a köztudatba. Garantáljuk, hogy Ön is biztosan talál majd a számára megfelelő STEK karosszériavédő fóliát, legyen a célja kizárólag autójának védelme vagy akár színének, megjelenésének megváltoztatása.

Garanciarendszer

Kiváló minőségű termékinkre akár 10 év garanciát adunk mely a fólia felválására, szétválására, buborékosodására, sárgulásmentességére valamint ragasztóhibára is vonatkozik.  Abban a valószínűtlen esetben, ha az autójára telepített terméken hibát ész­lelne, kérjük vegye fel a kapcsolatot a műhellyel ahol a kivitelezést végezték. Szerződött STEK telepítő partnerünk egy előre egyeztetett időpontban mindenképpen megoldást fog találni a problémájára, ha szükséges ki is cseréli a fóliát a kérdéses felületen. Akárcsak a telepítésben, a problémamegoldásban is csak profizmussal találkozhat.

Globális elismerés

A STEK márkanevet világszerte ismerik és elismerik. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az a több ezer telepítő világszerte, aki nap mint nap a STEK karosszériavédő fóliájával dolgozik, telepíti azt nagy értékű autókra. A fólia kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, így olyan régiókban is megtalálható a műhelyek kínálatában ahol szélsőségesek az időjárási viszonyok. Sivatagi éghajlat, trópusi körülmények vagy éppen tartós hideg? Biztosíthatjuk, hogy mindenhol elérhető olyan telepítő aki a STEK karosszériavédő fóliájára esküszik. A STEK a világ legkülönbözőbb pontjain vívta már ki a telepítők elismerését.

Autóápolási termékek

Fontosnak tartjuk elmondani azt is, hogy a STEK karosszériavédő fóliái csak akkor képesek hosszú ideig hatékony védelmet nyújtani autójának ha megfelelő ápolásban részesülnek. Természetesen mi komplett megoldást kínálunk az autójára telepített karosszériavédő fólia állapotának megőrzésére. Kínlatunkban minden olyan autóápolási terméket megtalál amire szüksége lehet, ennek köszönhetően a telepített karosszériavédő fólia hosszú ideig megőrzi majd pozitív tulajdonságait és védi autójának eredeti állapotát. Garantáljuk Önnek, hogy a STEK fóliái meghálálják a törődést.

STEK professzionális kivitelező hálózat

Magyarországon egyedül a STEK rendelkezik profi kivitelező hálózattal. Professzionális fólia csakis professzionális szakemberek kezébe való, így üzletpolitikánk szerint egy megyében kizárólag egy partnerrel dolgozunk.

Forduljon partnereinkhez, ha profi fóliát és profi munkát szeretne az autójára!

STEK Budapest

Budapest, Pest megye

Zámbó Tibor
06-20-924-1100, 06-30-480-9234
1138 Budapest, Váci út 175.
zambofolia.budaors@gmail.com
www.zambofolia.hu

STEK
Ajka

Veszprém megye

Nyers Zoltán
06-30-901-2139
8400 Ajka, Futó utca 10.
info@foliaz.hu
www.foliaz.hu

STEK
Gyula

Békés megye

Kakas András
06-30-995-4383
5700 Gyula,
Kiss János Altb. u. 5.
kokifolia@freemail.hu
-

STEK
Mosonmagyaróvár

Győr-Moson-Sopron megye

Szabó Attila
+36-30-377-6252
9200 Mosonmagyaróvár,
Barátság u. 30.

info@szabofolia.com
www.szabofolia.com

STEK Tatabánya

Komárom-Esztergom megye

Zámbó Tibor
06-20-924-1100
2800 Tatabánya,
Táncsics Mihály utca 9.

zambofolia@gmail.com
www.zambofolia.hu

STEK
Szeged

Csongrád megye

Avramov Gergő
06-70-383-3172
6726 Szeged,
Szőregi út 54/a

hafoliaakkoren@gmail.com
www.hafoliaakkoren.hu

STEK
Szombathely

Vas megye

Füzi Wrap & Fólia Design
+36 30 951 1528
9700 Szombathely,
Zanati út 30.
info@fuzifolia.hu
www.fuzifolia.hu

STEK
Szentlőrinc

Baranya megye

Szabó Szilárd
+36-70-451-7234
7940 Szentlőrinc,
Szent István u. 4.
szilard.folia@gmail.com

STEK
Nyíregyháza

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Kandrák Csaba
+36-70-318-19-54
4400 Nyíregyháza,
Debreceni út 69.
csabakandrak@gmail.com
www.csabafolia.hu

STEK
Nagykanizsa

Zala és Somogy megye

Pintér György
06-70-374-8552
8800 Nagykanizsa
Péterfai u. 11/D 2/5.
pbwraps2014@gmail.com

STEK
Bonyhád

Tolna megye

B-Stickers
+36-20-220-95-91
7150 Bonyhád, Szabadság Tér 8/34
bstickerss@hotmail.com
www.bstickers.hu

 

Hidrophobic

Water repellent

Vízfoltmentes / Savfoltmentes

Szennyeződésmentes

Auto recovery

Self-healing

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ I MAGASFÉNYŰ I FOLTÁLLÓ I SÁRGULÁSMENTES

Vélemények

Ma esőben vezettem, és utána átnéztem a DYNOshield fóliát. Tisztításkor egyáltalán nem maradt rajta szennyeződés. Le vagyok nyűgözve!

Jimmy
USA

2019-06-19T14:41:38+00:00

Jimmy
USA

Ma esőben vezettem, és utána átnéztem a DYNOshield fóliát. Tisztításkor egyáltalán nem maradt rajta szennyeződés. Le vagyok nyűgözve!
A motorháztetőre telepített DYNO-ra csak egy dolgot tudok mondani: kiváló. Néhányszor apró szennyeződések miatt vissza kellett szednem az anyagot, és ez semmi gondot nem okozott, a fólián nem keletkeztek csíkok.

Matthew
USA

2019-07-23T16:34:24+00:00

Matthew
USA

A motorháztetőre telepített DYNO-ra csak egy dolgot tudok mondani: kiváló. Néhányszor apró szennyeződések miatt vissza kellett szednem az anyagot, és ez semmi gondot nem okozott, a fólián nem keletkeztek csíkok.
A foltállósága kifogástalan, akárcsak a megjelenése: semmi narancsbőr-hatás vagy felületi egyenetlenség nem látható. A karcok öngyógyulása remek. Könnyen lehet, ez lesz a kedvenc karosszériavédő anyagom!

Mohamed
Egyesült Arab Emirátusok

2019-07-23T16:19:23+00:00

Mohamed
Egyesült Arab Emirátusok

A foltállósága kifogástalan, akárcsak a megjelenése: semmi narancsbőr-hatás vagy felületi egyenetlenség nem látható. A karcok öngyógyulása remek. Könnyen lehet, ez lesz a kedvenc karosszériavédő anyagom!
Lenyűgözött, amit tapasztaltam, különösen a termék textúráját tekintve. Olyan érzetet kelt, mintha frissen waxolták volna az autót.

Charles
Ausztrália

2019-07-23T16:28:22+00:00

Charles
Ausztrália

Lenyűgözött, amit tapasztaltam, különösen a termék textúráját tekintve. Olyan érzetet kelt, mintha frissen waxolták volna az autót.
Kipróbáltam a DYNO-t Harley Davidson motor sárvédőin: elképesztő. A víztaszító tulajdonság kiváló, és úgy tűnik a karosszériavédők piacán egyedi is.

Andrew
Oroszország

2018-08-29T11:13:44+00:00

Andrew
Oroszország

Kipróbáltam a DYNO-t Harley Davidson motor sárvédőin: elképesztő. A víztaszító tulajdonság kiváló, és úgy tűnik a karosszériavédők piacán egyedi is.
A STEK termékek igen könnyen telepíthetők, egyszerű velük dolgozni és a vastagságuk is tökéletes. Még a komplexebb ívek mentén is könnyű a telepítés.

Richard
Egyesült Királyság

2019-07-23T16:31:30+00:00

Richard
Egyesült Királyság

A STEK termékek igen könnyen telepíthetők, egyszerű velük dolgozni és a vastagságuk is tökéletes. Még a komplexebb ívek mentén is könnyű a telepítés.
Két motorháztetőre is DYNO-t telepítettem, könnyű vele dolgozni és nagyon szép a fénye. Nagyon tetszik, hogy még fekete autón sem látszanak csíkok a fólián visszaszedés után.

Albert
Kanada

2019-07-23T16:30:01+00:00

Albert
Kanada

Két motorháztetőre is DYNO-t telepítettem, könnyű vele dolgozni és nagyon szép a fénye. Nagyon tetszik, hogy még fekete autón sem látszanak csíkok a fólián visszaszedés után.
A STEK fólia mélyebbé teszi a fényezett színeket, különösen a sötét felületeket, és az apró karcok is megelőzhetőek. Fantasztikus!

Alexander
USA

2019-07-23T16:32:51+00:00

Alexander
USA

A STEK fólia mélyebbé teszi a fényezett színeket, különösen a sötét felületeket, és az apró karcok is megelőzhetőek. Fantasztikus!