Lámpafóliák

7 év élettartam, 5 év garancia

A STEK lámpafólia hatékonyan óvja autója fényszóróit, miközben teljesen egyedi megjelenést biztosít.

A STEK lámpafólia egy színezett, poliuretán, karosszériavédő fólia, amely megváltoztatja a lámpa színét, emellett pedig maximális védelmet nyújt a rovarok, madár-ürülékek és szennyezés okozta sárgulás ellen. Kiváló ütésálló tulajdonságaival védi a fényszórókat a repedések és karcolások ellen. Tökéletes a fénye, valamint teljesen sima a felülete, akár a fényezésnek. Kimagasló hidrofób tulajdonságának köszönhetően tisztítása nagyságrendekkel egyszerűbb, mint a korábbi technológiai megoldásoké. Hő hatására a mikrokarcok eltűnnek a felületéről, így a megjelenése mindig makulátlan lesz.

Az egyes országokban az alkalmazhatóság eltérő lehet. Mielőtt feltelepítené a STEK lámpafóliát, kérjük győződjön meg annak jogszabályi lehetőségeiről. A STEK Hungary nem fogad el a jogszabályi nem megfelelően történő telepítéssel kapcsolatos reklamációt.

STEK lámpafóliák specifikáció


  • Világosszürke (DYNOshade) / sötétszürke (DYNOsmoke) / sárga (DYNOfancy)
  • Hidrofób (kimagasló víztaszító tulajdonságú)
  • Gyors regenerálódás
  • Foltállóság
  • Szennyeződésmentes (a szennyeződések könnyen eltávolíthatóak)

7 év élettartam, 5 év garancia


A STEK lámpafólia várható élettartama 7 év, ezalatt az idő alatt nem várható sárgulás, buborékosodás, vagy az alapanyag megrepedése. A STEK telepítő központok az elvégzett munkára 5 év teljeskörű cseregaranciát vállalnak rendeltetésszerű használat esetén.
A részletes garanciális feltételeket a garanciális tájékoztatóban találja.

Tekercsméretek


  • 0,61 × 15 m (24" x 50ft)