DYNOblack

7  ÉV ÉLETTARTAM

Hidrofób, fényes felületű, öngyógyító karosszériavédő fólia

Alapvetően üvegszerű hatás elérésére kifejlesztett fényes fekete karosszériavédő fólia, amely teljesen új dimenzióba helyezi a fekete tető fóliázást. Kimagasló felületi fényének köszönhetően üvegszerű hatást biztosít a megjelenése, felülete simább, mint egy gyári fényezésé.

A speciálisan kifejlesztett felületi bevonatnak köszönhetően az átlagos karosszériavédő fóliákhoz képest jobban ellenáll a szennyeződéseknek. A felületi bevonat megakadályozza a víz, bogarak, madárürülék, olajok, kipufogógáz és egyéb szennyeződések miatti sárgulás okozta foltok kialakulását. Kiváló ütésállósága révén a fólia megvédi a járművet a kőfelverődésektől, karcolásoktól és az autómosó kefék általi sérülésektől. Öngyógyító tulajdonságának köszönhetően a fólián keletkezett karcolások rövid idő elteltével eltűnnek.

DYNOblack specifikáció


  • Magasfényű / matt / karbon fekete TPU
  • Hidrofób (kimagasló víztaszító tulajdonságú)
  • Szennyeződésmentes (a szennyeződések könnyen eltávolíthatók)
  • Gyors regenerálódás
  • Foltállóság

7 év élettartam, 5 év garancia


A DYNOblack karosszériavédő fólia várható élettartama 7 év, ezalatt az idő alatt nem várható sárgulás, buborékosodás, vagy az alapanyag megrepedése. A STEK telepítő központok az elvégzett munkára 5 év teljeskörű cseregaranciát vállalnak rendeltetésszerű használat esetén. A részletes garanciális feltételeket a garanciális tájékoztatóban találja.

Tekercsméretek


  • 1,52 × 15 m (60" x 50ft)